onsdag 25. mai 2011

Marsipanlokk

Tutorial- legge marsipanlokk på kake

Mange har spurt meg hvordan jeg får lagt på marsipanlokket slik at det blir jevnt hele veien. Her kommer en bildeserie. Håper dette bidrar til at dere lykkes bedre meg lokkene neste gang. Lykke til!
Bruk et underlag i plast. Jeg har tupperware sitt underlag, men du kan gjerne bruke voksduk el. Kjevle marsipanlokket ca. 3 mm tykt. Prøv å få det så jevnt som mulig. NB For tynt lokk risikerer at det går hull på marsipanlokket og at den begynner å svette.


Løsne lokket fra underlaget og plasser det over kaken. Det er viktig at kaken under er så jevn som mulig.



Bruk hendene dine forsiktig og følg kakens kurver.


Dra litt i lokket underveis, slik at folder slettes ut. Fortsett med hendene og jobbe lokket jevnt på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar